Verzend & Betaalwijze

Tijdens de bestelprocedure kunt u aangeven of u wenst uw artikelen zelf af te halen of dat u ze laat bezorgen.

Afhalen
U kunt de artikelen zelf komen  afhalen in ons magazijn in Zevenaar, let op: er is geen showroom op deze locatie. Tijdens de bestelprocedure kunt u aangeven dat u wenst uw artikelen zelf af te halen. Uw telefoonnummer wordt vervolgens genoteerd en wanneer  uw bestelling gereed is nemen wij contact met u op.

Bezorgen
Onze bestellingen worden, m.u.v. grote artikelen, verzonden met DHL. Als een bestelling niet door de brievenbus past wordt deze als pakket verzonden. Zodra uw bestelling is verstuurd berichten wij u per email. Hierin vind u ook een hyperlink om uw pakket online te traceren

Grote bestellingen worden door ons zelf bezorgd. We nemen hiervoor telefonisch contact met u op om een geschikt bezorgmoment af te spreken.

Betaalwijze

U kunt bij cortenstaalplaat.nl(afhankelijk van wat u besteld) op een of meer van de volgende manier betalen:

Vooruitbetalen
Na uw bestelling ontvangt u de definitieve factuur per email, hierop zijn dan de correcte verzendkosten weergegeven. U kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer NL42RABO 0181 9436 54 tnv La Playa Beach Outdoor BV onder vermelding van uw bestelnummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan.

Ideal
Betalen met iDEAL is een veilige, eenvoudige en snelle manier van online betalen. Wie gebruikmaakt van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank kan direct betalen met iDEAL.

Op het moment dat u een product wilt afrekenen, kunt u op het scherm kiezen uit verschillende betalingsmogelijkheden. U kiest dan voor iDEAL. Daarna selecteert u de bank waar u uw online-bankzaken regelt.

Betalen bij afhalen
U kunt het totaalbedrag contant betalen wanneer u uw product afhaalt. Klik voor deze optie “Vooruitbetalen” aan tijdens het bestelproces en stuur een mail naar info@fareastboats.nl met uw bestelkenmerk  en geef aan dat u graag wilt betalen bij afhalen. Houdt er rekening mee dat wij een magazijn zijn en geen pin automaat tot onze beschikking hebben.

Let op in het geval van internet of telebankieren! Voldoe uw betaling altijd per bestelling en vermeld het bestelnummer als betalingskenmerk. Als u meerdere openstaande bedragen bij elkaar optelt om zo alles in een keer te voldoen, kunnen wij niet garanderen dat de betaling correct verwerkt wordt. Mocht u dit toch doen vermeld dan als betalingskenmerk de specificatie naar info@cortenstaalplaat.nl.  Zodra wij deze ontvangen hebben kunnen wij uw betaling correct verwerken.

Levertijd

De levertijd is standaard  niet meer dan 10 werkdagen na ontvangst van de betaling, indien een product niet op voorraad is wordt dit gemeld.

Wanneer uw bestelling door ons eigen transport bij u thuis bezorgd nemen wij telefonisch contact met u op voor het maken van een bezorgafspraak.

Retourzending
De koper heeft het recht om geleverde goederen retour te sturen in originele verpakking binnen een termijn van 7 werkdagen ingaande op de dag van verzending, met opgaaf van reden en mits deze goederen niet zijn gebruikt, gedragen of anderszins van nieuwstaat ontdaan zijn.

De koper is zelf verantwoordelijk voor de retourkosten. Ook is de koper verantwoordelijk voor de kosten voor het opnieuw opsturen van het product. Persoonlijk terugbrengen en ruilen in ons magazijn in Zevenaar kan uiteraard altijd.

  • Retourzendingen dienen vooraf kenbaar te worden gemaakt aan Cortenstaalplaat.nl
  • Retourzendingen worden alleen geaccepteerd wanneer het product in originele, niet beschadigde verpakking zit. En het product onbeschadigd en ongebruikt is.
  • De garantie vervalt wanneer de kleding gedragen en/of gewassen is of er getracht is een gebrek zelf te herstellen.
  • Bij een retourzending, volgens de retourinstructies, betaalt Cortenstaalplaat binnen 14 dagen het betaalde bedrag terug.

Algemene Voorwaarden

Op alle bestellingen zijn de algemene voorwaarden van Cortenstaalplaat.nl van toepassing. De algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Arnhem.

‘Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. De informatie op deze website wordt dagelijks aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen ten allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door Cortenstaalplaat.nl . worden aangebracht. Een bezoeker mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere op deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van Cortenstaalplaat Prijs- en modelwijzigingen voorbehouden. Gepubliceerde prijzen gelden voor orders met directe uitlevering. Artikelen die niet uit voorraad leverbaar zijn kunnen tegen een afwijkende prijs worden geleverd, Consument heeft het recht om levering tegen een hogere prijs niet te aanvaarden Cortenstaalplaat.nl. is niet verplicht de order tegen de eerder gepubliceerde prijs uit te leveren. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om de site te kunnen raadplegen. Cortenstaalplaat.nl is dan ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van deze site verkregen is.