Cortenstaal bloemenbak

Een Cortenstaal bloemenbak is een geweldig mooie aanvulling op de tuininrichting. Het Cortenstaal heeft een fraai roestig laagje waardoor het een stoere en rustieke uitstraling geeft, maar dit zorgt er tegelijkertijd ook nog eens voor dat het onderliggende materiaal niet verder kan roesten door er geen zuurstof bij te laten komen. Een Cortenstaal bloemenbak neemt geen water of vocht op en kan daardoor in alle weersomstandigheden overleven, nog geschikter voor de tuin is niet mogelijk!

Bloemen in een Cortenstaal bloemenbak

In een Cortenstaal bloemenbak kun je veel verschillende soorten bloemen plaatsen, maar het beste is de combinatie met paarskleurige bloemen en groene planten door de goede aanvulling bij de roestige kleur van de Cortenstaal bloemenbak.

Andere Cortenstaal producten voor in de tuin

Behalve een Cortenstaal bloemenbak kun je je tuin nog verder verrijken met andere Cortenstaal producten en accessoires. Bijvoorbeeld een fraaie Cortenstaal plaat als gevelbevestiging gebruiken, of als schutting of decoratieplaat in de tuin. Zo maak je een complete stoere inrichting in je tuin die ook nog eens goed te combineren is met veel andere kleuren, zoals gras of met paarsgekleurde planten. Maar ook met grind, tegels of zelfs houten vloerplaten zijn deze Cortenstaal producten er goed te combineren voor de ideale inrichting.

Een Cortenstaal bloemenbak, een Cortenstaal plaat en andere Cortenstaal decoratie artikelen vind je hier online bij Cortenstaalplaat.nl. Snel thuisbezorgd en tegen een voordelige prijs.